Transportbanden systeem steenstrips

Voor onze klant Vandersanden Group hebben we een nieuw transportsysteem aangemaakt om gezaagde steenstrips op een ergonomische manier in te pakken in piepschuim kratten.

De opdracht bestond eruit om het oude systeem te analyseren en te verbeteren. Enerzijds was het oude frame van het transportsysteem dringend aan vervanging toe en anderzijds was er de wens van klant om de ergonomie te verbeteren. Met deze punten hebben we tijdens de ontwikkeling van het nieuwe systeem rekening gehouden.

De inpakrollenbaan is aan de voorzijde voorzien onder een hoek opdat de operator de in te pakken strippen aan de voorzijde kan afschuiven en zo de kratten gemakkelijk kan afvullen. Aangezien er verschillende operatoren mee werken, is de inpakband met een handwiel in hoogte regelbaar naar grootte van de persoon die met het systeem werkt. Tijdens een geplande productiestilstand hebben we dan het nieuwe systeem geïmplementeerd. Eerst is het oude systeem verwijderd, vervolgens het nieuwe geplaatst en gefixeerd. Daarna was er nog de bijkomende opdracht om het complete bordes van waarop men werkt met 18cm te laten zakken.

Dit nieuwe transportsysteem is geheel volgens CE normen gebouwd.

Daarna is samen met de operatoren het nieuwe systeem in bedrijf gesteld.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven