WELKOM BIJ ALGONEG3

Industrial Innovations

Algoneg³ is opgestart in december 2016 en is doorgegroeid vanuit de zaak Algoneg die in 2007 startte met de gebroeders Chris en Davy Nelis.

Algoneg spitste zich vooral toe op metaalverwerking aangezien Chris en Davy reeds de 3de generatie van metaalbewerkers waren. Staal, aluminium en RVS bewerken heeft geen geheimen voor hen. Verder boden ze ook hun diensten aan op het gebeid van herstellingen en onderhoudswerken bij industriële klanten.

Om een nog groter aanbod te hebben en om aan de vragen van de steeds meer automatiserende industrie een antwoord te kunnen bieden is samen met Tom Kusters de zaak Algoneg³ gestart. Tom heeft een technische achtergrond met enkele jaren ervaring in de geautomatiseerde industrie waar zowat alle aspecten aan bod kwamen. (electro, pneumatica, hydraulica, software,…)

Met deze zaak willen we de diversiteit in ons aanbod vergroten zodat we elke uitdaging die men stelt aankunnen. Zowel op het gebied van metaalverwerking, onderhoudswerken, engineering en automatisering.

Contactformulier

Algoneg BV
Industrial Innovations
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven