Spanklauw zaagblad

Nieuwe week, nieuwe uitdagingen voor team Algoneg!

Ons werd gevraagd om een volledig nieuw spanklauw inrichting te fabriceren naar bestaand model dat zijn beste tijd had gehad als gevolg van intensief gebruik .

Alles werd gedemonteerd en gekuist om vervolgens duidelijk maatvoeringen te nemen om ontwerp en werkplaatstekeningen op te maken. Draai – en freesdelen werden aangemaakt

en bijhorend alle lagers, as en keringen besteld volgens parameters die vooropgesteld werden die verder geoptimaliseerd werden door Algoneg³.  De  uitkomst van dit laatste punt resulteerde in een langere stand tijd van de slijtdelen, wat een aanzienlijk lagere kostprijs bracht wat betreft preventief vervangen van deze delen en het verminderen van stilstand tijd.

Samen met geprefereerde partners werken we bij Algoneg³ dagelijks aan duurzame klantgerichte oplossingen in de industrie,  uiteraard “Just in time” als extra service!

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven